Twee German Design Awards voor Design Djunky

Twee German Design Awards voor Design Djunky

Niet één, maar TWEE German Design Awards!

Het winnen van één award is natuurlijk fantastisch, maar als je als merk maar liefst twee prestigieuze German Design Awards mee naar huis mag nemen, dan heb je écht iets om trots op te zijn.

Design Djunky ontving vrijdag 7 februari j.l., tijdens het German Design Awards gala in Frankfurt, twee toonaangevende prijzen. Zowel de Rock als de Move Around wonnen een award in de categorie ‘Excellent Product Design’ in de subcategorie ‘Office Furniture’.

Designer Orlando Tjin Asjoe – hij ontwierp de Rock en de Move Around allebei exclusief voor Design Djunky – nam de prijzen in ontvangst, uit handen van de German Design Council.

Orlando Tjin Asjoe neemt GDA in ontvangst

 

Orlando Tjin Asjoe vertelt in een reactie hoe trots hij is op de twee awards voor Design Djunky. “Alles in de vormgeving van de Rock staat in dienst van logica, duurzaamheid en eenvoud. Het elektrische zit-sta bureau is niet alleen functioneel en stoer, maar door de verhoudingen, materiaal- en kleurgebruik is het meubel tevens sierlijk en esthetisch. Dat dit wordt bevestigd met een German Design Award maakt mij ongelooflijk trots.”

Ook de award voor de Move Around is volgens Tjin Asjoe niet uit de lucht komen vallen. “Als ontwerper voor projectinrichtingen ontdekte ik dat er behoefte is aan een tafel die makkelijk verplaatst kan worden. De Move Around een antwoord op die behoefte. Eenvoudig, maar stijlvol en functioneel, de Move Around communiceert flexibiliteit en beweging en is dan ook al in vele (kantoor)interieurs toegepast. De German Design Award voor dit meubel is een kers op de taart!”

Bekroond meubilair in uw werkomgeving?

Wilt u meer informatie over de Rock, de Move Around of andere producten van Design Djunky? Of heeft u interesse in een proefplaatsing van de Rock of Move Around in uw werkomgeving? Neem gerust contact met ons op. Yannick van den Akker – adviseur en account manager van Design Djunky – komt graag een keer bij u langs voor informatie.