Vakbeurs Facilitair 2020 IMG_3421

Tevreden terugblik Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2020

Tevreden terugblik Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2020

Van 29 t/m 31 januari 2020 gaf Design Djunky acte de présance tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. En dit is niet onopgemerkt gebleven. Vele beursbezoekers kwamen een kijkje nemen op de stand van het Nederlandse meubelmerk.

Design Djunky presenteerde dan ook maar liefst drie nieuwe producten tijdens de beurs:

Standing Rock

De zit-sta vergadertafel Standing Rock van Design Djunky zorgt niet alleen voor efficiënte vergaderingen, maar is ook nog eens exquis in zijn voorkomen.

Universitair onderzoek heeft uitgewezen dat vergaderingen die staand gedaan worden, ongeveer 34% sneller verlopen. Elk uur vergaderen met 20 minuten inkorten dus. Reken maar eens uit wat dat per jaar aan tijdwinst oplevert.

Tijdens de Vakbeurs Facilitair was de Standing Rock met massief notenhouten tafelblad op de stand van Design Djunky dé eyecatcher. Dit leidde tot vele goedkeurende reacties van de bezoekers.
Standing Rock vakbeurs facilitair 2020 Design Djunky

Blocks

Duurzaam, praktisch en prachtig! Blocks van Design Djunky zijn modulaire blokken die naar eigen wens kunnen worden aangepast in kleur en samenstelling. Blocks zijn in elke (kantoor-) ruimte toe te passen als akoestische oplossing, roomdivider of esthetisch element.

Veel akoestische oplossingen worden vervaardigd van foam en schuimrubber. Deze materialen zijn zeer belastend voor het milieu en absoluut niet duurzaam. Ontwerper Orlando Tjin Asjoe van Design Djunky heeft alles in werking gesteld om de akoestische elementen van Blocks zo duurzaam mogelijk te maken. En dat is gelukt!

Het binnenwerk van de Blocks is gemaakt van gerecycled karton en de deksel van de modulaire blokken wordt vervaardigd van biologisch afbreekbaar geperforeerd papier. Het geheel wordt gevuld met gerecycled textiel waardoor de akoestische werking optimaal is. De toegepaste stof van de Blocks wordt gefabriceerd van gerecycled polyester.

Blocks Design Djunky

Sticks & Rings

Schitterend door eenvoud en daarom een bijzonder object dat direct de aandacht trekt. De kapstok Sticks & Rings was de derde primeur van Design Djunky tijdens de Vakbeurs Facilitair 2020.

Sticks & Rings is ontworpen door Orlando Tjin Asjoe. Hij baseerde het simpele design van de stoere kapstok geheel op zwaartekracht. Dat maakt dit meubel uniek.

De Sticks zijn met behulp van ringen – vandaar de naam Sticks & Rings – op iedere gewenste hoogte langs de staander te plaatsen. Ook de lengte van de Sticks kan op deze manier veranderd worden, om zo een balans te maken tussen zware en lichte kledingstukken aan de kapstok.

Sticks & RIngs kapstok Design Djunky

De interesse in de nieuwe designmeubels van Design Djunky was gigantisch, en het enthousiasme van de bezoekers zo mogelijk nog groter. Designer Tjin Asjoe – zelf alle drie de beursdagen aanwezig op de stand – laat weten zeer tevreden te zijn. “Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs.”