Standing Rock
De Standing Rock

All rise! De Standing Rock is een solide, luxe en elektrisch verstelbaar zit-sta vergadertafel met een krachtige uitstraling, ontworpen door Orlando Tjin Asjoe. De Standing Rock is niet alleen functioneel en sterk, maar door de juiste verhoudingen, materiaal- en kleurgebruik is het meubel tevens sierlijk en esthetisch. De Standing Rock tilt uw boardroom, vergader- en overlegruimte of kantoor letterlijk naar een hoger level.

Eenvoudige montage binnen 60 minuten!

Tijdens de productie wordt de Standing Rock zo veel mogelijk afgemonteerd, zodat de hoeveelheid materialen voor het vervoer minimaal is.
Het monteren van de Standing Rock kan eenvoudig en snel: in slechts 60 minuten is de Standing Rock klaar om door u gebruikt te worden.

Standing Rock render
Standing Rock met stoelen
Less is more

Alles in het design van de Standing Rock staat in dienst van logica, duurzaamheid en klasse. Dit uit zich in de manier van productie, vervoer, de eenvoudige montage en de functionaliteit.

Het bovenblad wordt volledig gedragen door het frame. Hierdoor zijn bladdragers overbodig en het maakt de vergadertafel stabiel.

De poten waarop het meubel staat, zijn naast een vormge­vingsdetail ook een praktische oplossing voor eventuele kabels op de vloer en schoonmaakwerkzaamheden.

Specificaties

Het frame van de Standing Rock kan geleverd worden in  wit of zwart. Voor het blad kunt u kiezen uit fenix of HPL (wit of zwart). Een massief houten blad, of een fineer blad kunnen wij op aanvraag leveren.

In het midden van het tafelblad is een compartiment uitgespaard, deze wordt afgesloten met zelfsluitende deurtjes.

De levering en plaatsing van de Standing Rock is inclusief.

Maatvoering

De Standing Rock is in drie verschillende maten beschikbaar:

240 cm x 120 cm

280 cm x 120 cm

320 cm x 120 cm

Meer informatie

Voor meer informatie, specificaties, opties en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Standing Rock van bovenaf
Standing Rock zijaanzicht
Design Djunky
Pampuslaan 90
1382 JR Weesp
IBAN: NL 91 RABO 0325 6793 12
BIC: RABONL2U
BTW nr. NL8582.30.379.B01
KvK. nr. 70275807

© Copyright - Design Djunky - Webdesign SvanR studio