1
2
3
4
5
6
7
The Rock

Rock je werkplek met de Rock! Een solide en elektrisch verstelbaar zit-sta bureau met een sterke uitstraling, ontworpen door Orlando Tjin Asjoe. De Rock is niet alleen functioneel en stoer, maar door de juiste verhoudingen, materiaal- en kleurgebruik is het meubel tevens sierlijk en esthetisch.

Eenvoudige montage binnen 15 minuten!

Tijdens de productie wordt de Rock zo veel mogelijk afgemonteerd, zodat de hoeveelheid materialen voor het vervoer minimaal is: slechts drie flatpacks.
Het monteren van de Rock kan eenvoudig en snel: met maar acht moeren en een blad is de montage in een kwartier voltooid!
Bovendien is de Rock makkelijk om te bouwen van solo-bureau naar duo-bureau en vice versa. Dit biedt eindeloze flexibiliteit voor organisaties bij interne verhuizingen.

Klik en beweeg!

Less is more

Alles in de vormgeving van de Rock staat in dienst van logica, duurzaamheid en eenvoud. Dit uit zich in de manier van productie, vervoer, de eenvoudige montage en de functionaliteit.

Door slim te produceren, kunnen we met zo min mogelijk onderdelen diverse variaties van de Rock maken. Zo is een enkel bureau eenvoudig om te bouwen tot een duowerkplek, door toevoeging van één koppeldeel. Dit koppeldeel is tevens de drager van het akoestische tussenscherm.

Het bovenblad wordt volledig gedragen door het frame. Hierdoor zijn bladdragers overbodig en het maakt het bureau stabiel.

De poten waarop het meubel staat, zijn naast een vormge­vingsdetail ook een praktische oplossing voor eventuele kabels op de vloer en schoonmaakwerkzaamheden.

Unieke zichtpanelen

Met De Rock introduceert Design Djunky het eerste elektrische zit-sta bureau ter wereld met zichtpanelen. Zichtpanelen zijn niet alleen een fraaie toevoeging, maar tevens heel functioneel: ze komen tevoorschijn uit de wangen bij het verstellen van de tafel, zo voorkomen ze dat er inkijk is wanneer een hoog en laag bureau naast elkaar staan.

Specificaties

De Rock kan als bureau en als duowerkplek geleverd worden. Maar een enkelvoudig bureau kan naderhand ook eenvoudig omgebouwd worden naar een duowerkplek. De hoogte van het meubel is elektrisch verstelbaar van 68 cm tot 118 cm en voorzien van een bedieningsdisplay waarop de hoogte afgelezen kan worden.

Zowel de wangen als het frame van de Rock zijn in elke RAL kleur leverbaar. Ook de kleur en het materiaal van het bureaublad kunt u zelf uitkiezen. De unieke zichtpanelen zijn te personaliseren met uw eigen logo, foto, print of wat u maar zou willen. Alles is mogelijk!

De scheidingswand kan gemaakt worden van diverse materialen, zoals turf of mos. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam, recyclebaar en zeer geluiddempend. Ook zijn vele soorten stoffering mogelijk voor de scheidingswand. Daarbij behoort ook een combi-stoffering tot de mogelijkheden: hierbij wordt de scheidingswand voorzien van meerdere stofferingen, zodat een uniek design gemaakt kan worden!

Voor meer informatie, specificaties, opties en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Design Djunky
Pampuslaan 90
1382 JR Weesp
IBAN: NL 91 RABO 0325 6793 12
BIC: RABONL2U
BTW nr. NL8582.30.379.B01
KvK. nr. 70275807

© Copyright - Design Djunky - Webdesign SvanR studio