NRC Media rockt vanaf nu aan de zit-stabureaus van DesignDjunky

NRC Media rockt vanaf nu aan de zit-stabureaus van DesignDjunky

In de zomer van 2021 benaderde NRC Media de PD Group met de vraag om hun bestaande kantoorindeling aan te passen en deze waar nodig aan te vullen met (circulair) meubilair. Met de herinrichting wilde NRC Media een kantooromgeving creëren waar alle medewerkers samen nog prettiger, efficiënter en gezonder kunnen werken. Een omgeving die klaar is voor het ‘nieuwe werken’. En dat is gelukt!

Elektrisch zit-stabureau ‘De Rock’

Bij de herinrichting van de kantoorruimte heeft PD Group verschillende zones en flexibele werkplekken gemaakt en bij de materiaalkeuze specifiek gekeken naar duurzaamheid en levensduur. Om voor de medewerkers een werkplek te creëren waar zij zowel zittend als staand kunnen werken, zonder afbreuk te doen aan het design, selecteerde NRC Media het elektrische zit-stabureau ‘De Rock’. Dit meubel is niet alleen functioneel en stoer, maar door de juiste verhoudingen en het materiaal- en kleurgebruik tevens sierlijk en esthetisch. ‘De Rock’ is op verschillende manieren in het pand gepositioneerd. Van solo- en duo-bureaus tot speciale ronde opstellingen die mensen uitnodigen om met elkaar te sparren én hun de ruimte geven om in alle rust te werken.

Zichtpanelen voor extra privacy

Bij het merendeel van de bureaus die zijn geplaatst is de extra optie van zichtpanelen toegevoegd. Deze zichtpanelen zijn niet alleen een fraaie visuele toevoeging, ze zijn vooral heel functioneel en bieden de privacy waar bij zit-stabureaus extra behoefte aan is. De zijpanelen komen automatisch omhoog bij het in hoogte verstellen van het bureau en voorkomen op deze wijze inkijk bij de omringende collega’s wanneer deze op een andere hoogte aan het werk zijn. De zichtpanelen kunnen desgewenst worden gepersonaliseerd met een logo of ander beeldmateriaal, maar NRC heeft voor een neutralere en daardoor rustigere uitstraling gekozen.

Dempende geluidswanden

Voor optimale privacy en rust heeft NRC bij sommige opstellingen gekozen voor geluiddempende scheidingswanden. De scheidingswand van ‘De Rock’ wordt gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en met geluiddempend materiaal gevuld. Om de geluidswanden qua uitstraling mooi op te laten gaan in de rest van de kantooromgeving heeft NRC uit de verschillende stofferingsmogelijkheden gekozen voor lichtgrijs.

Meer informatie

Inmiddels werken de medewerkers naar volle tevredenheid aan de prachtige elektrische zit-stabureaus. Mocht je net als NRC Media je medewerkers een bureau willen geven dat hun de mogelijkheid biedt om te werken op een manier die bij hen past en hun tegelijkertijd privacy biedt, neem dan gerust contact op met onze experts voor al je vragen over specificaties, opties en prijzen.