Nominatie Move-Around voor German Design Award 2020

Naast de Rock is ook de Move Around van Design Djunky en ontworpen door  Orlando Tjin Asjoe genomineerd voor de German Design Award 2020.

De German Design Awards worden jaarlijks uitgereikt aan producten en projecten die een baanbrekende bijdrage leveren aan het Duitse en internationale designlandschap. Een internationale jury bestaande uit professionals uit verschillende branches waarborgt het niveau en de kwaliteit van de genomineerden. Het is dus een grote eer voor Design Djunky om nu maar liefst twee keer genomineerd te zijn! De Move Around is net als de Rock genomineerd in de categorie ‘Excellent Product Design’ in de subcategorie ‘Office Furniture’.

De opvallende wielen in combinatie met de handvatten van de Move Around maken dit meubel extra bijzonder. In een ruimte die gebruikt moet worden voor verschillende doeleinden, is de Move Around een echte toevoeging. Het functionele design van de Move Around laat zien dat de tafel gemaakt is om makkelijk te verplaatsen. Zo ondersteunt de Move Around het multifunctionele karakter van een ruimte.

De winnaars van de German Design Award 2020 worden in augustus 2019 bekend gemaakt, dus wordt vervolgd….

Move Around genomineerd voor German Design award 2020