Move Around hoofdrol bij Rode Kruis Den Haag

Het Rode Kruis, afdeling Den Haag, is kort geleden verhuisd naar een nieuw pand aan de Zilverstraat. Voor het Rode Kruis is dit een locatie die beter past bij de organisatie (buiten het centrum) en het biedt meer mogelijkheden voor de toekomst.

PD Group heeft het hele pand gestript en daarna weer opgebouwd. Er is gekozen voor een fris en sfeervol design waarin de identiteit van het Rode Kruis helemaal terugkomt. En in dat design speelt Design Djunky een grote rol.
Op de begane grond zijn er namelijk drie ruimtes waar in totaal achttien Move Arounds staan, in de kleuren wit, lichtblauw en lichtgrijs. Deze ruimtes zijn gecreëerd om EHBO-cursussen te geven. Omdat de Move Around makkelijk verplaatst kan worden, past deze tafel perfect bij het flexibele karakter van deze cursusruimtes.

Move Around Rode Kruis Den Haag

Move Around Rode Kruis Den Haag 2 Move Around Rode Kruis Den Haag 1

Verder zijn er op de begane grond riante vergaderruimtes met mooie visuals gecreëerd bij het Rode Kruis Den Haag. In het centrale gedeelte is een sfeervolle ruimte ontstaan met hoge en lage tafels voor lunchen en ontmoeten. Op de eerste verdieping zijn functionele werkplekken gecreëerd en is er een deskbike geplaatst zodat de medewerkers kunnen bewegen, terwijl ze aan het bureau aan het werk zijn.

Rode Kruis Den Haag ZIlverstraat